Stoere kleding en accessoires voor mannen en vrouwen met power!

Een fitnessmaat van me kwam in de club met een shirt van Gorilla Wear. Ik kende het merk nog niet, maar hij gaf aan dat het een wereldwijd merk is voor bodybuilding en fitness kleding. De roots van Gorilla Wear liggen in de United States of Amerika. Er zijn blijkbaar maar weinig verkooppunten in Nederland, maar via Google kwam ik op de webshop fitnessapparaat.nl terecht. Er zijn verschillende soorten truien, longsleeves, shirts en tank tops, lange en korte broeken, schoenen en gave accessoires van Gorilla Wear te vinden. Zowel voor mannen, als voor vrouwen.

Om te proberen heb ik eerst de ‘Gorilla Wear Stretch Tee black one size’ besteld. Snelle levering en een stoer shirt. Ik was nog een beetje huiverig omdat er maar één maat was, maar met de stretch zit hij als gegoten. Mijn vormen komen mooi uit.
Na mijn tweede bestelling kreeg ik Gorilla Wear sneakers toegestuurd, helemaal top. Er zijn verschillende sneakers in meerdere kleuren, zowel hoog en laag. Verder heb ik nog een cap besteld met een camouflage print.

Bij de webshop fitnessapparaat.nl en Gorilla Wear dus alleen maar positieve ervaringen. Super stoere spullen, omdat wat ik eerder al noemde ook genoeg aanbod voor de dames. De levering was ook snel, in de avond besteld en de volgende middag werden de spullen al geleverd.