gorilla wear tank top

Veiligheid voorop, daarom een fietshelm

Je weet maar nooit, maar mocht er iets gebeuren dan ga je natuurlijk wel voor de nodige veiligheid. Met fietsen is dat natuurlijk van groot belang. Want met de hoge snelheden die je kan halen, is het natuurlijk nooit uitgesloten dat er iets kan gebeuren. Een ongeluk is zo gebeurt, daarom kies je natuurlijk voor een fietshelm.

Zijn er veel ongelukken dan?

We horen er misschien niet vaak over. Toch zijn fietsers vaak betrokken bij een ongeluk. Veiligheid is daarom ook een veel besproken onderwerp. Want als fietser ben je natuurlijk ontzettend kwetsbaar. Zeker wanneer je hoge snelheden maakt en daardoor niet tijdig kan stoppen, is het al gebeurt voordat je het weet. Bescherming begint daarom ook onder andere bij een van de meest kwetsbare maar ook belangrijke onderdelen. Dat is natuurlijk ons hoofd. Voor je eigen veiligheid is het daarom zeer verstandig om een fietshelm te dragen wanneer je op pad gaat. Toch hoef je niet bang te zijn, want zwaar zijn deze helpen geenszins!

Wat mag jij verwachten van zo’n fietshelm?

Een fietshelm is heel handig, toch let je natuurlijk best op het gewicht en het ontwerp. Want ook dat kan jouw uiteindelijke prestatie bepalen. Daarom hebben we hier een mooi voorbeeld waar speciale fietshemen te koop zijn voor de sporters onder ons. Kijk dus ook eens op sport44.com want het assortiment biedt verschillende mogelijkheden. Allen speciaal ontworpen en gemaakt om uiteindelijk de beste resultaten mee te behalen.

Kies daarom ook voor veilig en kijk bijvoorbeeld op sport44.com voor een nieuwe fietshelm.

gorilla wear tank top

Ervaar het gemak van de fietsendrager

We denken niet vaak aan onze fietsendrager en toch missen we het wanneer hij ontbreekt. Het is namelijk een erg handig hulpmiddel wanneer we op pad gaan. Natuurlijk niet om anderen op te vervoeren, maar wel om spullen mee te nemen. Even de boodschappen doen of een rondje fietsen waarbij je graag nog wat extra’s mee wil nemen? Dan begint dit natuurlijk bij een fietsendrager.

Is jouw fietsendrager nog wel goed genoeg?

Ook een fietsendrager vertoont slijtage. Zeker na een aantal jaar is het daarom belangrijk om eens te bekijken of deze niet vervangen dient te worden. Er wordt namelijk meer van verwacht dan dat je zult denken. Neem bijvoorbeeld het feit dat we graag een fietstas aan hangen waar behoorlijk wat kilo’s in kunnen. Heel handig dus zo’n fietsendrager en ook veilig omdat je de spullen niet meer in de hand hoeft te houden. Toch moet je er goed op letten. Want ook een fietsendrager kan op een gegeven moment breken. Kies daarom op tijd voor de juiste vervanging en doe hiermee je voordeel. Want onverwachts tot verassingen komen te staan wilt natuurlijk niemand.

Waar vind je een goede fietsendrager?

Een goede fietsendrager koop je natuurlijk bij een winkel die hier meer van weet. Neem als voorbeeld sport44.com. Een site waar je alles omtrent fietsen en sporten kunt komen. Gewoon gemakkelijk online, snel en zonder zorgen. Door de brede ervaring die ze hier hebben op het gebied van fietsen, hebben ze ook een assortiment degelijke fietsendragers. Ze zijn gemakkelijk te monteren dus waar wacht je nog op!

Dus toch maar een nieuwe fietsendrager? Kijk dan ook eens op sport44.com.