Je eigen sportschool voor een mooie prijs!

Al jarenlang was ik heel veel uren per week in de sportschool te vinden. Inmiddels ben ik vader geworden van een prachtige dochter, wat maakt dat ik wat minder tijd heb om telkens naar de sportschool te gaan. Ik moest op zoek naar een alternatief om toch in vorm te blijven. Omdat onze zolderverdieping zo goed als leeg is, ben ik daar mijn eigen sportruimte aan het creëren.

Ik googelde op fitness apparaat en kwam als eerste terecht op fitnessapparaat.nl. Ik heb gelijk een loopband en crosstrainer van Life Fitness  besteld voor het cardio gedeelte. Op mijn zolder heb ik ook gelijk een krachthonk gemaakt met een halterbank, een gietijzeren halterset met wat extra schijven en losse dumbells van chroom. Voor mijn vriendin heb ik een Gymstick hometrainer besteld in de outlet. Omdat het een showmodel was, ging de hometrainer voor een extra mooie prijs weg!

Eerlijk gezegd had ik verwacht dat de kwaliteit voor apparaten thuis veel minder zou zijn dan de apparaten bij de sportschool. Niets is minder waar; fitnessapparaat.nl heeft top kwaliteit producten voor een mooie prijs. Natuurlijk was alles bij elkaar een investering, maar het is me meer dan goud waard dat ik gewoon op mijn eigen zolder kan trainen, zonder dat ik daarvoor van huis hoef.

Geluk bij ongeluk is mijn zolder niet groter dan een gemiddelde zolder, anders zou ik nog veel meer apparaten kopen. Het werkt lichtelijk verslavend.

Het begint al een heel verhaal te worden, maar samengevat heb ik alleen maar positieve ervaringen met fitnessapparaat.nl. Top kwaliteit, veel aanbod en niet onbelangrijk; nette prijzen.